Rijschool Papendrecht

rijschool_papendrecht

Een professionele rij-opleiding begint bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht!!Een goede basisopbouw, verkeersinzicht en een sociaal verantwoord rijgedrag zijn de ingredi├źnten voor het behalen van je rijbewijs.Zestien en een half jaar is de minimum leeftijd dat je kunt beginnen met je rij-opleiding bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht.

B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht is sinds 2003 al volop actief met het geven van rijles in de regio Papendrecht. Vanuit Papendrecht is Dordrecht de ideale plaats om te leren autorijden, door zijn diversiteit aan verkeerssituaties. Ook het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheid) is in Dordrecht gelegen, waar je rij-examen wordt afgenomen.

Waarom zou je kiezen voor B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht?

 • Gegarandeerd een rij-opleiding van hoge kwaliteit
 • In de rij-opleiding zit een verhoogde rijvaardigheids-training verwerkt (Optimale voertuigbeheersing)
 • De auto waarin u rijdt verkeert altijd in een technisch goede staat
 • Een gangbaar tarief (met introductiekorting!)
 • U betaald contant per rijles, of per factuur voor een aantal rijlessen (min. 10 rijlessen)
 • Geen extra tarief voor lessen op zaterdag of in de avond
 • Altijd een vaste rij-instructeur (geen wisseling van instructeurs)
 • Een rijles duurt 60 minuten

Hoe werkt het bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht?

B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht verzorgt ook spoedcursussen. Dit houd in dat je in minimaal 1 maand wordt opgeleid voor het rijbewijs.

Mensen met rij-angst en/of faalangst kunnen bij ons terecht, maar ook leerlingen met beperkingen zoals autisme en dergelijke.

B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht weet goed de problemen, die je als leerling tegenkomt tijdens je rij-opleiding, inzichtelijk te maken. Daardoor ben je dan ook zelf instaat deze problemen te herkennen en te corrigeren.

Rijlessen worden stapsgewijs opgebouwd van makkelijk naar moeilijk.

Wij zijn nauw betrokken bij de rijles van de leerling en zeer gemotiveerd om de leerling in 1 keer door het rij-examen te loodsen.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van Trauma en fobie-begeleiding in het verkeer (overwinnen van rij-angsten) en het geven van verhoogde rijvaardigheidstrainingen, kan B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht veel van deze kennis en techniek toepassen in de rij-instructie.De aangeboden stof wordt hierdoor tijdens de rij-opleiding inzichtelijker gemaakt en daardoor beter onderbouwd. Het geheel wordt duidelijker en begrijpelijker voor de leerling.

Een afsprakenkaart wordt aan de leerling verstrekt, waarop zowel de afspraken worden genoteerd als de betalingen. Op de achterzijde van de kaart worden ook de vorderingen bijgehouden, zodat de leerling ook zelf een overzicht heeft. Elke les dient de leerling deze kaart bij zich te hebben.

Ook mensen met autisme en / of aanverwante beperkingen kunnen bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht terecht voor een rij-opleiding.

Als u prijs stelt op een intake (kennismakingsgesprek) dan is dit uiteraard ook mogelijk. (Duur 90 min.)

Het voordeel hiervan is:

 • U leert de instructeur kennen
 • Uitleg werkwijze van B&M verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht
 • Eventueel een intest (praktijktest in de auto)
 • Eventuele adviezen.

Als u besluit om bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Papendrecht uw rij-opleiding te gaan volgen, dan kunt u het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Wij nemen dan direct (binnen 24 uur) contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar op nr: 078-8907867!

Wij bellen u terug!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Naam

  Woonplaats

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag of opmerking