Rijschool Dordrecht

rijschool_dordrecht

Je rijbewijs halen door professionele scholing bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht!! Een professionele rij-opleiding begint bij een goede basisopbouw, verkeersinzicht en een sociaal verantwoord rijgedrag en eindigt bij het behalen van je rijbewijs als je aan deze criteria voldoet. Bij B&M, Rijschool Dordrecht kun je al vanaf je zestiende beginnen met je rij-opleiding.

Wij zijn sinds 2003 al volop actief in de regio Dordrecht. Rijlessen worden gegeven in een schakelauto en je hebt altijd een vaste instructeur. Dordrecht is de ideale plaats om te leren autorijden, door zijn infrastructuur. Als je in Dordrecht hebt leren rijden, kun je in princiepe overal in Nederland rijden.

Waarom zou je kiezen voor B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht?

 • Gegarandeerd een rij-opleiding van hoge kwaliteit
 • In de rij-opleiding zit een verhoogde rijvaardigheids-training (Optimale voertuigbeheersing)
 • De auto waar u in rijdt verkeert altijd in een technisch goede staat
 • Een gangbaar tarief (met introductiekorting!)
 • U betaald contant per rijles, of per factuur voor een aantal rijlessen (min. 10 rijlessen)
 • Geen extra tarief voor lessen op zaterdag of in de avond
 • Altijd een vaste rij-instructeur (geen wisseling van instructeurs)

Hoe werkt het bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht?

Je kunt bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht ook kiezen voor een spoedcursus. Dat wil zeggen dat je in 1 maand wordt opgeleid voor je rijbewijs.

Daarnaast weet B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht goed de problemen, die je als leerling tegenkomt tijdens je rij-opleiding, inzichtelijk te maken. Hierdoor ben je dan ook zelf instaat deze problemen te herkennen en te corrigeren. B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht heeft veel ervaring op het gebied van Trauma en fobie-begeleiding in het verkeer (overwinnen van rij-angsten), en past veel van deze kennis en techniek toe in de rij-instructie. Door deze kennis toe te passen wordt de aangeboden stof tijdens de rij-opleiding inzichtelijker gemaakt en daardoor beter onderbouwd. Het geheel wordt duidelijker en begijpelijker voor de leerling.

De leerling krijgt een afsprakenkaart waarop zowel de afspraken worden genoteerd als de betalingen. Op de kaart worden ook de vorderingen bijgehouden, zodat u ook zelf een overzicht heeft. Elke les dient u deze kaart aan de instructeur te geven.

Ook mensen met autisme en / of aangewante beperkingen kunnen bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht terecht voor een rij-opleiding.
Als u prijs stelt op een intake (kennismakingsgesprek) dan is dit uiteraard ook mogelijk. (Duur 90 min.)

Het voordeel hiervan is:

 • U leert de instructeur kennen
 • Uitleg werkwijze van B&M verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht
 • Eventueel een intest (praktijktest in de auto)
 • Eventuele adviezen.

Als u besluit om bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Dordrecht uw rij-opleiding te gaan volgen, dan kunt u het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Wij nemen dan direct (binnen 24 uur) contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar op 078-890786!

Wij bellen u terug!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Naam

  Woonplaats

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag of opmerking