Rijschool Alblasserdam

rijschool_alblasserdam

B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam biedt professionele rij-opleidingen!!

Op zoek naar een goede autorijschool in de regio Alblasserdam? Dan is B&M Verkeersbegeleidingen, rijschool Alblasserdam een juiste keuze!

Zestien en een half jaar is de minimum leeftijd dat je kunt beginnen met je rij-opleiding. B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam kan jou op maat rijlessen verzorgen.
Voor het behalen van je rijbewijs zul je aan een aantal criteria moeten voldoen. Een goede basisopbouw, verkeersinzicht en een sociaal verantwoord rijgedrag zijn de criteria die B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam jou kan leren beheersen.

Wij zijn sinds 2003 al volop actief met het geven van rijles in de regio Alblasserdam. Vanuit Alblasserdam is Dordrecht de ideale plaats om te leren autorijden, door zijn diversiteit aan verkeerssituaties. Ook het (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) is in Dordrecht gelegen, waar je rij-examen wordt afgenomen.

Kies je voor B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam dan heb je

 • Garantie op een rij-opleiding van hoge kwaliteit
 • Een verhoogde rijvaardigheids-training verwerkt in je rij-opleiding (Optimale voertuigbeheersing)
 • Een auto die altijd in een technisch goede staat verkeert
 • Een gangbaar tarief (met introductiekorting!)
 • Betaling contant per rijles, of per factuur voor een aantal rijlessen (min. 10 rijlessen)
 • Een 60 minuten durende rijles
 • Geen extra tarief voor lessen op zaterdag of in de avond
 • Altijd een vaste rij-instructeur (geen wisseling van instructeurs)

De werkwijze van B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam.

B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam verzorgt ook spoedcursussen. Dit houd in dat je in minimaal 1 maand wordt opgeleid voor het rijbewijs.
Leerlingen die een rij-angst en/of faalangst hebben bij ons begeleid worden naar het rijbewijs , maar ook leerlingen met beperkingen zoals autisme en andere aanverwante beperkingen worden bij ons naar het rijbewijs begeleid.

B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam weet de problemen, die je als leerling tegenkomt tijdens je rij-opleiding, inzichtelijk te maken, door de kennis en ervaringen uit de andere diensten die wij bieden toe te passen in de rij-instructie. Daardoor ben je dan ook zelf instaat deze problemen te herkennen en te corrigeren.
Rijlessen worden in stappen opgebouwd van een gemakkelijk niveau naar moeilijk.

Wij zijn nauw betrokken bij de rijles van de leerling en 200% gemotiveerd om de leerling in 1 keer door het rij-examen te loodsen.

Door de jarenlange ervaring op het gebied van Trauma en fobie-begeleiding in het verkeer (overwinnen van rij-angsten) en het geven van verhoogde rijvaardigheidstrainingen, past B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam veel van deze kennis en techniek toe in de rij-instructie. De aan-geboden stof wordt hierdoor tijdens de rij-opleiding inzichtelijker gemaakt en daardoor beter onderbouwd. Het geheel wordt duidelijker en begrijpelijker voor de leerling, waardoor de progressie optimaal is.

Een afsprakenkaart wordt aan de leerling verstrekt, waarop zowel de afspraken worden genoteerd als de betalingen. Op de kaart wordt informatie verstrekt over de naleving van de regels en hoe men zelf een theorie- examen kan plannen. Ook de vorderingen worden hierop bijgehouden, zodat de leerling zelf een overzicht heeft. Elke rijles dient de leerling deze kaart bij zich te hebben.
Ook mensen met autisme en / of aanverwante beperkingen kunnen bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam terecht voor een rij-opleiding.

Als u prijs stelt op een intake (kennismakingsgesprek) dan is dit uiteraard ook mogelijk. (Duur 90 min.)

Het voordeel hiervan is:

 • U leert de instructeur kennen
 • Uitleg werkwijze van B&M verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam
 • Eventueel een intest (praktijktest in de auto)
 • Eventuele adviezen.

Als u besluit om bij B&M Verkeersbegeleidingen, Rijschool Alblasserdam uw rij-opleiding te gaan volgen, dan kunt u het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Wij nemen dan direct (binnen 24 uur) contact met u op voor het maken van een afspraak.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar op 078-8907867!

Wij bellen u terug!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

  Naam

  Woonplaats

  Email

  Telefoonnummer

  Vraag of opmerking