Rijangst overwinnen

rijangst_overwinnen

B&M Verkeersbegeleidingen, leert u uw rijangst overwinnen! Wilt u uw rijangsten leren overwinnen? Dan is B&M Verkeersbegeleidingen B.V. een juiste keuze!

Hoe ontstaat rijangst?

Rijangst kan verschillende oorzaken hebben. Rijangst overwinnen? Juist de oorzaak moet helder gemaakt worden, wil je iets tegen rijangst kunnen beginnen.
Rijangst kan ontstaan uit een verkeersongeval. (Traumatische ervaring)

Rijangst kan ook ontstaan uit stress, zoals een erg druk bestaan v.w.b. werk en verlies van dierbaren in een relatief korte periode. Daardoor ontstaat er psychische overbelasting. (Fobische klachten)

Denk niet dat u de enigste bent met rijangst! Per jaar zijn er ongeveer 1 miljoen mensen met en zonder rijbewijs die angst hebben om te gaan autorijden, of angst hebben om op de autosnelweg te rijden. Rijangst overwinnen is voor al deze mensen een benodigde uitdaging.

Een onverklaarbare angst maakt zich van u meester en u heeft het idee verkeerssituaties niet meer aan te kunnen. U bent bang de controle over uzelf te verliezen en daarbij de controle over uw voertuig. Vaak zet u dan het voertuig aan de kant. Elke keer dat u weer achter het stuur gaat zitten bent u bang dat het angstgevoel weer terugkomt, (angst voor de angst) waardoor u het gevoel eigenlijk zelf weer oproept! Herhaling van deze gedachten zorgt er voor dat er een negatief gedragspatroon wordt ontwikkeld t.a.v. uw verkeersgedrag.

Dit resulteert tot een vermijdingsgedrag van voor u moeilijk te nemen situaties die voor u angst oproepen. Uiteindelijk zorgen deze gevoelens ervoor dat u niet meer achter het stuur gaat zitten.

Rijangst overwinnen! Is herstel mogelijk voor u?

De vraag of u ooit weer zal durven autorijden of uw beroep als chauffeur zal kunnen blijven uitoefenen, houdt u dagelijks bezig en zorgt voor een groeiende onzekerheid en vermindering van uw zelfvertrouwen.

Natuurlijk is er een oplossing voor u.

B&M Verkeersbegeleidingen B.V. houdt zich bezig met het begeleiden van mensen die last hebben van rij- angst om wat voor reden dan ook. Wij zijn een dienstverlenend bedrijf met specialisatie op het gebied van trauma- en fobiebegeleiding voor de particuliere en beroepsmatige chauffeur.

De “begeleiders” hebben een gedegen rij- technische achtergrond op het gebied van de rij- instructie. Daarnaast hebben zij een psychologische opleiding genoten op het gebied van agressie, depressie, angsten, fobieën en trauma’s. Hun jarenlange ervaring heeft hun geleerd dat uw angsten goed beheersbaar zijn te maken in een betrekkelijk korte periode.

Hoe werkt het bij B&M Verkeersbegeleidingen B.V.?

Wanneer u zich zou aanmelden voor een begeleiding, worden eerst uw personalia geregistreerd en de aard van uw klachten en/of problemen.
Daarna wordt een afspraak gemaakt voor een intakegesprek om de situatie verder te analyseren en te inventariseren. Dit kan op locatie van B&M Verkeersbegeleidingen, maar ook eventueel bij u thuis.

Van het intakegesprek wordt een rapportage gemaakt en wanneer u positief beslist, wordt een plan van aanpak, planning en een factuur gestuurd. B&M Verkeersbegeleidingen zal u nu begeleiden bij uw rijangst overwinnen.

Wij zijn sinds 2003 al volop actief met het begeleiden van mensen met verkeers- en rijangsten. Deze specialisatie wordt door ons in het hele land gegeven. Dus het is niet regio gebonden.
Onze diensten op dit gebied worden gevraagd en geleverd voor zowel particulieren als beroepschauffeurs.

Ook u kunt uw rijangst overwinnen! Er zijn standaard 5 sessies van 3 uur nodig om u met uw rijangst te leren omgaan. Dit kan in sommige gevallen afwijken en dan zullen er meerdere sessies nodig zijn. Gemiddeld moet u rekenen op 3 á 4 weken om het geheel af te ronden. Na deze sessies zal een eindrapportage (indien gewenst) aan u of aan de uitkerende instantie verstrekt worden. Na de begeleiding zal er zeker nog telefonisch contact onderhouden worden gedurende 5 á 6 weken, om uw herstel te kunnen blijven volgen en eventueel op tijd in te grijpen als u mogelijk achteruitgang zou boeken.

Meer weten over rijangst overwinnen, trauma en/of fobiebegeleiding?

Als u besluit om bij B&M Verkeersbegeleidingen B.V. een begeleiding te gaan volgen voor rijangst, traumabegeleiding of fobiebegeleiding, dan kunt u het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Een brochure over uw aangevraagde rijangst kan eventueel aan u opgestuurd worden. Wij nemen direct (binnen 24 uur) contact met u op voor het maken van een eventuele afspraak. Rijangst overwinnen is een goede stap naar een gezond verkeersbeeld.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar op 078-8907867!

Wij bellen u terug!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

    Naam

    Woonplaats

    Email

    Telefoonnummer

    Vraag of opmerking