Over B&M Verkeersbegeleidingen BV.

Wie zijn wij

B&M Verkeersbegeleidingen B.V. Is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van algemene en bijzondere verkeers-begeleidingen, alle rijbewijscategorieën, in het bijzonder trauma- en fobiebegeleiding voor particuliere en beroepsmatige chauffeurs. Daarnaast verzorgen wij nascholings-cursusssen in het kader van de Richtlijn vak- bekwaamheid en diverse trainingen ter bevordering van een verhoogde rijvaardigheid.

Wat doen wij

Wij verzorgen inmiddels al 15 jaar verkeersbegeleidingen door heel Nederland. Onze begeleidingen en trainingen zijn op de praktijk gericht en worden hoofdzakelijk in de praktijk gegeven. B&M Verkeersbegeleidingen BV. probeert zich te onderscheiden van
de bestaande opleiding-centra’s door opgedane kennis en ervaringen uit de bijzondere verkeersbegeleidingen toe te passen in de opleidingen en trainingen.

Waarom B&M

Wij hebben in de loop der jaren een ruime ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen na een traumatische ervaring in het verkeer en mensen die door wat voor oorzaak ook angsten hebben ontwikkeld tijdens de verkeersdeelname. Wij hebben
een gedegen rijtechnische achtergrond op het gebied van de rij-instructie en hebben psychologische opleidingen genoten op het gebied van agressie, depressie, angsten, fobieën, en trauma’s.