Nascholing code 95

nascholing_code_95

B&M Verkeersbegeleidingen B.V., verzorgt trainingen voor de Nascholing Code 95.

Wie zijn wij?

B&M Verkeersbegeleidingen B.V. is een dienstverlenend bedrijf op het gebied van algemene en bijzondere verkeersbegeleidingen.
Wij zijn onderdeel van de Braanker Logistics Group.

Dit houdt in dat wij midden in de praktijk zitten en exact weten wat er binnen een transportbedrijf speelt voor wat betreft planning, werkdruk, kostenbesparing, wettelijke verplichtingen, administratie, enzovoort.

Daarom zijn wij ook van mening dat wij in de behoeftes kunnen voorzien voor wat betreft de trainingen op het gebied van de “Nascholing Code 95”, die uw chauffeurs moeten volgen om aan de verplichte 35 uur nascholing te voldoen.

Vanaf september 2016 moeten de chauffeurs al aan hun verplichte nascholing code 95 voldoen.Zoniet, dan mogen ze geen transporten meer verzorgen!

Hoe werkt Nascholing code 95 bij B&M Verkeersbegeleidingen B.V.?

Wij zijn sinds 2010 al volop actief met het trainen van chauffeurs op het gebied van de nascholing code 95.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u altijd bellen om een afspraak te maken om u beter te laten informeren, of u kunt ook inschrijven voor een training via de website.
Onder het kopje contact vindt u het contactformulier “Nascholing”, dat u kunt invullen en doorsturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Door onze ervaringen van de afgelopen tijd op het gebied van aanvragen van SOOB subsidie, is gebleken dat bedrijven niet goed weten welke stappen zij moeten ondernemen, of welke formulieren zij moeten opsturen om de subsidie in ontvangst te kunnen nemen.

Wij bieden ook hierin ondersteuning, mocht een bedrijf daar behoefte aan hebben.

Trainingen kunnen op locatie gegeven worden, indien mogelijk en natuurlijk op onze eigen locatie in Alblasserdam.

Deze informatie is bestemd voor de transportondernemer, maar ook voor de chauffeur, die zelfstandig aan zijn wettelijke verplichtingen moet voldoen voor wat betreft de “Nascholing Code 95”.
Meer weten over de Nascholing Code 95?

Als u besluit om bij B&M Verkeersbegeleidingen B.V. een training voor de Nascholing Code 95 te gaan volgen, dan kunt u het aanmeldingsformulier aan de rechterzijde van deze pagina invullen. Een brochure over uw aanvraag Nascholing Code 95 kan eventueel aan u opgestiurd worden. Wij nemen direct (binnen 24 uur) contact met u op voor het maken van een eventuele afspraak.

Wij zijn natuurlijk ook gewoon telefonisch bereikbaar op 078-8907867.

Wij bellen u terug!

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

    Naam

    Woonplaats

    Email

    Telefoonnummer

    Vraag of opmerking